چگونه یک وب سایت می تواند کسب و کار شما را متحول کند؟
itemprop="headline">اصول مهم تجربه کاربری (UX)نوشته شده توسط محمدرضا ملکی | یکشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۷
اهمیت وبسایت در کسب و کار
در دنیای امروز، برای عرضه و گسترش کسبوکارها، وجود یک سایت تجاری یا شخصی، کاملاً ضروری به حساب میآید. شاید تا چند سال گذشته، اهمیت این موضوع آنچنان مشخص نبوده ولی در عصر حاضر، با استفاده از اینترنت به عنوان یک ابزار ارتباط جهانی، بسیاری از شرکتها و صاحبان کسب و کار، مشاغل خود را از طریق یک وبسایت در سراسر جهان توسعه میدهند.
اگر شما هم تصمیم به راهاندازی یک کسب و کار اینترنتی و یا یک وبسایت را دارید، باید به طور دقیق در رابطه با اهمیت وبسایت در کسب و کار اطلاع داشته و بدانید با چه مشتریانی در ارتباط خواهید بود تا به طور ویژه سایت مورد نظر خود را طراحی کرده و کسب و کار خود را گسترش دهید.
کسبوکارهای زیادی در شبکههای اجتماعی و بدون داشتن هرگونه وبسایتی، در حال فعالیت هستند و به طور رایگان کسب درآمد میکنند. اما باید به این نکته نیز توجه داشت که هیچ شبکه اجتماعی جایگزین وبسایت نمیشود. دلایل زیادی برای این امر وجود داشته که نشاندهنده اهمیت آن است که در ادامه این مقاله به مهمترین آنها اشاره میشود؛
1. دسترسی دائم مشتریان به وبسایت
زمانی که شخصی نیاز به خرید یک محصول دارد، باید به فروشگاه مراجعه کند. گاهی به محض رسیدن به فروشگاه، با تعطیل بودن آن مواجه میشود. در این حالت مطمئناً احساس ناخوشایندی به وی دست میدهد و ممکن است خرید خود را از فروشگاه دیگری انجام دهد. بنابراین برای داشتن مشتریان بیشتر، فروشگاه باید همیشه در دسترس باشد، اما این دسترسی به طور دائم امکانپذیر نخواهد بود.
وجود وبسایت در این حالت بسیار میتواند کمککننده باشد. وبسایتها در هر زمان و مکانی قابل دسترس بوده و افراد میتوانند در منزل از فروشگاه دیدن کرده و محصولات مورد نیاز خود را خریداری کنند. همچنین فروشندگان و صاحبان کسبوکارها از طریق وبسایت با مشتریان و کاربران خود در تعامل هستند و میتوانند بازاریابی محصولات خود را انجام دهند. در نهایت آنها به مشتریان وفادار تبدیل میشوند.
علاوه بر این میتوان از طریق ارسال ایمیل وایمیل مارکینگ مشتریان را از پیشنهادهای ویژه آگاه کرده و فروشهای چند میلیونی را در مدتزمان کوتاهی به دست آورد.
2.اقتصادی و مقرونبهصرفه بودن وبسایت
طراحی وبسایت مانند هر اقدام دیگری نیازمند هزینه خواهد بود. برای داشتن یک وبسایت باید سه مؤلفه را به صورت همزمان اجرا کرد که شامل هاست، دامنه و طراحی سایت هستند. بیشترین هزینه مربوط به بخش طراحی سایت بوده که برای رقابت با دیگر کسبوکارها در دنیای اینترنت باید سختگیریهای لازم در این زمینه صورت گیرد.
هزینههای مربوط به هاست و دامنه آنچنان زیاد نبوده و میتوان به صورت سالیانه آنها را تمدید کرد. به طور کلی شاید بتوان گفت هزینه راهاندازی یک وبسایت به مراتب از فروشگاه حقیقی کمتر است.
اهمیت وبسایت در کسب و کار در جایی مشخص میشود که وبسایتها در 24 ساعت شبانهروز به مشتریان خدمات ارائه میدهند. در واقع آنها به نمایندگی از صاحبان مشاغل، در زمان استراحت نیز نیاز کاربران را برطرف میکنند. هرچه بر روی سئوی وبسایت کار شود و محتوا و اطلاعات مناسب در آن قرار گیرد، بیشک ترافیک وبسایت افزایش یافته و در نتایج جستجوی گوگل جایگاه بهتری به دست میآورد.
3. اهمیت وبسایت در کسب و کار؛ گسترش بازار
طراحی وبسایت این اجازه را به صاحبان کسبوکارها میدهد تا با شکستن مرزهای جغرافیایی و جذب مشتری در مناطق مختلف، بازار خود را گسترش داده و فروش محصولات خود را تا حد زیادی افزایش دهند. با این اتفاق میتوان به تمامی افرادی که به اینترنت دسترسی دارند، خدمات ارائه داد.
4. بازاریابی اینترنتی و آسان
اهمیت وبسایت در کسب و کار در بازاریابی اینترنتی و آسان قابل مشاهده خواهد بود زیرا بسیاری از استراتژیهای بازاریابی از طریق وبسایتها قابلیت اجرا دارند. در حال حاضر موتورهای جستجو نظیر گوگل بدون صرف هیچگونه هزینهای، بازاریابی کسبوکارها را انجام میدهند. بدین صورت که با داشتن یک وبسایت خوب و تولید محتوا بر روی چند کلمه کلیدی، موتورهای جستجو افرادی که به دنبال خدمات یا محصولات در زمینه موردنظر هستند را به سمت وبسایت شما راهنمایی میکنند.
به طور کلی تبلیغات در دنیای اینترنت به مراتب راحتتر و سریعتر بوده و همچنین بازدهی بالاتری نیز خواهد داشت. علاوه بر آن با استفاده از خدمات گوگل ادز و سئو سایت میتوان کسب و کار را گسترش داده و به آن رونق بخشید. با پرداخت هزینه و شارژ حساب کاربری گوگل ادز، با استفاده از کلمات کلیدی مناسب در صفحه اول جستجوی گوگل قرار گرفت. تا زمانی که حساب کاربری شارژ داشته باشد، سیستم تبلیغات گوگل، این اقدامات را انجام داده و بازدید از وبسایت به مراتب بیشتر میشود.
5. اعتمادسازی و افزایش اعتبار
یکی از مهمترین دلایل اهمیت وبسایت در کسب و کار، اعتمادسازی و افزایش اعتبار است. در اکثر مواقع افرادی که دنبال یک محصول یا خدمت هستند، در اولین قدم، در اینترنت به جستوجو میپردازند و مطمئناً کسبوکارهایی که دارای وبسایت باشند، بیشتر مورد استقبال قرار گرفته و به آنها اعتماد میشود. به طور کلی باید به این نکته توجه داشت که مشتریان قبل از خرید خدمت یا محصول، اعتماد میخرند.
برای جلب اعتماد هرچه بیشتر مشتریان،نماد اعتماد الکترونیکی گواهینامهها و مجوزهای رسمی اهمیت بسیاری دارند. همچنین میتوان با ارائه توضیحات کافی در رابطه با نوع فعالیت وبسایت، محصولات، خدمات و شیوه ارائه آنها، موجب افزایش اعتبار در بین مخاطبان شد.
6. اهمیت وبسایت در کسب و کار؛ برندسازی
یکی از تکنیکهای برندسازی اینترنتی، سئو و طراحی وبسایت است. اهمیت وجود یک وبسایت برای برندسازی کسب و کار بسیار مهم و ضروری بوده و تأثیر بسزایی در شهرت و اعتبار کسب و کار خواهد داشت. صاحبان مشاغل میتوانند از طریق وبسایت، اطلاعات جامع و کاملی را با استفاده از یک محتوای جذاب به مشتریان نمایش داده و کسب و کار را به طور کامل معرفی کنند. در واقع تمام برندهای بزرگ چه در ایران و چه در سایر نقاط جهان، برای شروع برندینگ و معرفی کسب و کار خود از طریق وبسایت اقدام میکنند.
7.نامحدود بودن
یکی دیگر از دلایل اهمیت وبسایت در کسب و کار، عدم محدودیت است. فروشگاههای حقیقی در برابر وبسایتها و فروشگاههای اینترنتی، محدودیت دارند. احتمال از دست رفتن مشتری در فروشگاههای سنتی در زمان انتقال از محلی به محل دیگر بسیار است. اما این موضوع در وبسایتها صدق نمیکند، بدین صورت که وبسایت همیشه ثابت بوده و مشتریان هرگز تغییر نخواهند کرد. در واقع هیچ عامل زمانی و مکانی برای محدود کردن فروشگاههای اینترنتی وجود ندارد.
8. اهمیت وبسایت در کسب و کار: افزایش فروش
در دنیای امروز، تقریباً تمامی افراد برای برطرف کردن نیازهای خود به سراغ اینترنت میروند، همین امر وجود یک وبسایت را برای فروش بیشتر الزامی میکند. در واقع فروش اینترنتی یکی بزرگترین تغییرات در دنیای کسب و کار به حساب میآید.
امروزه تعداد افرادی که برای خرید به فروشگاههای اینترنتی مراجعه میکنند بسیار بیشتر از مراجعات به فروشگاههای حضوری بوده و کسبوکارهایی که فرصت فروش آنلاین را دارند باید در اسرع وقت اقدام به طراحی یک وبسایت نمایند. صاحبان کسب و کار میتوانند با یک بار هزینه طراحی وبسایت، به توان فروش بینهایت دست پیدا کنند.
کلام آخر
با توجه به نقش و اهمیت وبسایت در کسب و کار، تمامی کسبوکارها باید تجارت آنلاین را نیز در برنامههای کاری خود قرار داده و از همین حالا برای طراحی یک وبسایت مناسب اقدام کنند. با راهاندازی وبسایت و کسب و کار اینترنتی، میتوان یک سرمایهگذاری بلندمدت و همیشگی انجام داده و بدون صرف هزینه خاصی، فروش را تا حد زیادی افزایش داد.
به طور کلی افرادی که به دنبال کسب درآمد پایدار، مستمر و زیاد از طریق اینترنت هستند، باید برای خود یک وبسایت داشته باشند و کسب و کار خود را تنها محدود به محیط حقیقی و یا شبکههای اجتماعی نکنند. وارد مقاله راه های افزایش ترافیک وبسایت شوید و ترافیک وبسایت خود را بالا ببرید.
نظرات
محمد احمدی
سلام
تست
نظر